Reserveren? Bel 0562-442554

Over ons /

Bij de Brandaris

Welkom in de Brasserie Brandaris

Al meer dan 50 jaar een begrip op Terschelling. Eten en drinken in het centrum van West Terschelling aan de voet van de vuurtoren de Brandaris. Voor uw lunch, diner, afhaalgerechten of catering kunt u bij ons terecht.

Uit eten gaan is toch feest? Wij geven u dat goede gevoel. Dat begint met een warm welkom in een eilander sfeer. Bediening met een glimlach.

Ons vlees komt van van Slagerij Schaafsma. Slager Anne Schaafsma is een van de weinige “zelfslachtende” slagers van Nederland! De runderen en lammeren grazen op Terschelling. Natuurlijk hebben we de cranberry producten van Joop van Urk’s cranberry fabriek.

Ook hebben wij schapenkaas van Boer Gerben Bakker uit Oosterend en we hebben kaasfondue van de Pieter Peits Hoeve uit Lies. De vis komt uit de wateren rondom ons eiland en betrekken wij van Veltman visservice uit Harlingen. Lokale bieren en drankjes….heerlijk! En je kan ze allemaal bij ons uitzoeken op de “slokjeskaart!” en de nagerechten op de “toetjeskaart” en een zeer uitgebreide “happerij-bij-flauwte” kaart!

De wijnen worden geleverd door de Fa. Jos Beeres. Wietze Snaak is wijnkoper van het jaar 2016 en is regelmatig op TV te bewonderen.

U bent van harte welkom! Tot ziens,

Maarten & Cecil Bloem